150 ezerért „vettek meg” egy nőt Dombóváron

150 ezerért „vettek meg” egy nőt Dombóváron

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy férfi 150 ezer forintért „vásárolt meg” Dombóváron egy nőt egy másik férfitól azért, hogy majd külföldön prostituáltként dolgoztassa – közölte a rendőrség.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint kedden a kora reggeli órákban egy 20 éves nagyhajmási és egy 60 éves répcevisi férfit fogtak el Dombóváron. A gyanú szerint a fiatalember még március 5-én délután egy dombóvári áruház parkolójában 150 ezer forintért „megvásárolt” a 60 éves férfitól egy kábítószer hatása alatt álló nőt azért, hogy majd prostituáltként dolgoztassa Olaszországban. Ezután a sértettet a nagyhajmási házába vitte, ott fogva tartotta, és azt mondta, hogy csak akkor engedi szabadon, ha az érte adott pénzt kifizeti. A nőt végül pár nap után elengedte.

A rendőrök a feltételezett elkövetőket az elfogásukat követően előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ellenük – őrizetbe vételük mellett – emberkereskedelem, a 20 éves férfi ellen pedig emberrablás elkövetése miatt is nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, és kezdeményezték mindkét férfi letartóztatását.