A Bahartnál 150 ezret kapnak a dolgozók, ha beoltatják magukat

A Bahartnál 150 ezret kapnak a dolgozók, ha beoltatják magukat

Képünk csak illusztráció. Oltóhely bejárata a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Sántha Kálmán Szakkórházában kialakított oltóponton Nagykállóban 2021. október 29-én (Fotó: MTI/Balázs Attila)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) bruttó 150 ezer forintot ad azoknak a dolgozóinak, akik beadatják a koronavírus elleni oltást – írja az Index egy, a lap birtokába jutott körlevél alapján.

A levél szerint a munkavállalók december 15-ig vehetik fel az első oltást, a jutalmat pedig legkésőbb december 20-ig megkapják. A jutalom azoknak is jár, akik már korábban beoltatták magukat, és december közepéig fennáll a munkaviszonyuk.

Azok a dolgozók, akik jelenleg nem olthatók vagy átestek a betegségen, jövő év március 15-ig felvehetik az oltást a jutalomért. A Bahart indoklása szerint fontos, hogy a tavaszi szezonindulásra már védett, átoltott munkaállomány szolgálja ki az utazóközönséget.

Címkék: BAHART, koronavírus, oltás