Beszakadt az út egy autó alatt a Batthyány tér közelében

Beszakadt az út egy autó alatt a Batthyány tér közelében

Járművek haladnak a zivatar miatt felgyűlt vízben a Margit híd alatt, a budai oldalon 2022. június 9-én. (MTI/Máthé Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Beszakadt az út Budapesten, a Batthyány tér közelében lévő Fazekas utcában, a tűzoltók több járművel érkeztek a helyszínre – írta meg a 24.hu.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az esettel kapcsolatos a portálnak azt mondta, hogy nagyon sok víz gyűlt össze a környéken és megsüllyedt az útburkolat egy személyautó alatt. A járművet a helyszínre érkező tűzoltók fogják majd kiemelni.

Ahogy azt megírtuk, reggel a meteorológiai szolgálat másodfokú, narancs riasztást adott ki felhőszakadás miatt, és azt jósolta, hogy egyes helyeken ötven milliméternél is több eső eshet. A csütörtöki viharról, a villámárvizekről, közlekedési fennakadásokról ITT olvashat, az Időkép pedig percről percre közvetítést indított az oldalán.

Címkék: autó, Batthyány tér