Fideszes címről pattant vissza a Tóth Gabinak írt levél

Fideszes címről pattant vissza a Tóth Gabinak írt levél

Tóth Gabi énekesnő a Terror Háza Múzeum alapításának 20. évfordulója alkalmából szervezett ingyenes koncerten a múzeum előtt 2022. február 26-án (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Hvg.hu Tóth Gabi hivatalos, sajtós emailjére küldött levélben érdeklődött arról, mekkora összeggel támogatta az énekes erdélyi turnéjáról készült, a Hír Tv-ben is levetített koncertfilmet az állami Szerencsejáték Zrt., de egy fideszes emailcímről pattant vissza hibaüzenettel a levél.

Mint a portál írta, Tóth Gabi hivatalos weboldalán könnyen megtalálható a sajtó számára kapcsolattartásra megadott emailcím: sajto [at] tothgabi [dot] hu. Erre küldték el kérdéseiket szerdán, ám néhány órával később csak a levél kézbesíthetetlenségéről szóló hibaüzenet jött vissza. Eszerint a levél a sajto [at] tothgabi [dot] hu-ról átirányítva a haffner [dot] adrienn [at] fidesz [dot] hu-ról pattant vissza.

Haffner Adrienn nincs említve a honlapon semmilyen minőségben sem, a neve viszont felbukkant tavaly nyáron a Magyar Turisztikai Ügynökség tanácsadóinak listáján is, havi bruttó 600 ezer forintos díjazással – írta a Hvg. Hozzátették: ugyanez az emailcím van megadva a cégbíróságon hivatalos kapcsolattartásra az Entertainment & More Kft.-nél (korábbi nevén HÍR-MÉDIA 2002 Kft.), amelynek fő tevékenysége film-, video-, televízióműsor-gyártás. A vállalkozás ügyvezetője és résztulajdonosa tavaly júliusig Haffner Adrienne volt. Haffner a 2010-es évek végén Kriza Ákos miskolci fideszes polgármester tanácsadójaként is feltűnt.

Címkék: Tóth Gabi