Gyurcsány Ferenc: Mára hiszek a nagycsaládban

Gyurcsány Ferenc: Mára hiszek a nagycsaládban

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a 2021. január elsejei bejegyzésének fényképén (Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A családról osztott meg filozofikus gondolatokat Gyurcsány Ferenc DK-elnök, volt kormányfő közösségi oldalán vasárnap. – Nem volt erős elhatározás bennem egykoron, hogy kisebb vagy nagyobb családot szeretnék. Aztán úgy alakult, hogy lett öt saját gyerekünk, neveltünk még két unokahúgot, rövidebb-hosszabb időre további két-három ismerőst. Most is velünk él egy vendég (kis-nagy) lány. Kitűnő teremtés. Vidéki lány, aki Pesten tanul. Így volt könnyebb – vázolta a politikus.

Hozzátette: „Persze, sok a dolog velük. Valami gond mindig van. De annál sokkal több öröm. Valójában nem is egyesével, hanem ahogy együtt vannak. Ahogy egymásra találnak. Ahogy segítenek és vigyáznak egymásra. Hogy jönnek a közös barátok. Hogy összenőnek. Elkezdenek hasonlítani egymásra. Külön nyelvük, szokásaik lesznek. Közös titkaik a szülők mögött. Alkotnak egy csipetvilágot. Az övükét”.

Gyurcsány Ferenc posztját azzal zárta: mára hisz a nagycsaládban. – Persze tudom, van, akinek egy gyerek nevelése is hatalmas teher. Tudom. Becsület és tisztesség érte – tette hozzá.

Címkék: Gyurcsány Ferenc