Hajdú Péter Vaszily Miklós tanácsadójaként folytatja

Hajdú Péter Vaszily Miklós tanácsadójaként folytatja

Vaszily Miklós 2018. április 12-én (Fotó: MTI Fotó: Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hajdú Péter televíziós műsorvezető elnöki tanácsadó lesz a kormányközeli TV2 Csoportnál a Life TV-től és az Ozone-tól való elbocsátása után – írta meg a Media1. Hajdú közösségi oldalán is megerősítette, hogy Vaszily tanácsadójaként folytatja.

A laphoz befutott az érintett Media Vivantis Zrt. közleménye is. Ebben méltatják Hajdú Pétert, aki „irányítása alatt a Media Vivantis Zrt. a hazai televíziós piac legdinamikusabban növekvő vállalatává vált. Vezető csatornájával, a Life TV-vel két év alatt 414 százalékos növekedést produkált, azaz megnégyszerezte piaci részesedését és 39 helyet lépett előre a televíziós sikerlistán. A vállalat irányítása mellett a televíziós szakember műsorvezetőként is hozzájárult a Media Vivantis Zrt. növekedéséhez a Life TV-n futó Frizbi és Összezárva Hajdú Péterrel című műsoraival – utóbbival több alkalommal nézettségi rekordokat hozva a csatornának”.

A közlemény is kitért rá, hogy „Hajdú Péter távozását követően a Media Vivantis Zrt. jelentősen átalakítja működését. A kedvezőtlen gazdasági környezet miatt csökkenti munkavállalóinak számát, valamint a korábbihoz képest jóval alacsonyabb programinvesztícióval alakítja ki a portfóliójába tartozó csatornák műsorstruktúráját.”

Eredetileg a Blikk számolt be arról, hogy a Hajdú Péter operatív vezérigazgató vezette Media Vivantis Zrt.-t is elérte a kormányközeli médiában zajló átszervezési hullám, költségcsökkentés. Így többek közt megszűnik a reggeli műsor, amelyet Ábel Anita, Holdampf Linda, Csonka András és Bereczki Zoltán vezetett. Szintén lekerül a képernyőről a Hajdú Péter nevével fémjelzett Összezárva és Frizbi is, ahogy Ábel Anita műsora, és a celeb-valóságshow is.