Összevesztek a házibulin – halálra akarta gázolni haragosát a férfi Kállósemjénben

Összevesztek a házibulin – halálra akarta gázolni haragosát a férfi Kállósemjénben

Fotó: Police.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Letartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság azt a férfit, aki autóval halálra akarta gázolni ismerősét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kállósemjénben - közölte a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője kedden az MTI-vel.

Resán Dalma a szombatra virradó éjszaka történtekről szóló közleményben azt írta, a gyanúsított egy házibuliban szólalkozott össze a sértettel, majd az érte érkező édesanyja autójával a ház udvarán elütötte a három-négy méterre álló áldozatát, a felállni próbáló sértettet az autó orrával a házfalnak szorította. A gyanúsított és rokonai magára hagyták az életveszélyesen megsérült embert.

Az emberölés bűntettének kísérletével gyanúsított férfi már többször volt büntetve és jelenleg is tart ellene egy másik büntetőeljárás – tette hozzá Resán Dalma. A letartóztatás elrendeléséről szóló végzést az ügyészség tudomásul vette, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.