Varga Judit: A baloldal csak széthúzásra, felforgatásra volt képes

Varga Judit: A baloldal csak széthúzásra, felforgatásra volt képes

Varga Judit (Forrás: Varga Judit/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Nehéz éveken vagyunk túl – erről írt közösségi oldalán Varga Judit igazságügyi miniszter vasárnap. Szerinte a kormánynak a migrációs hullámok, a világjárvány, a háború és az „elhibázott brüsszeli szankciós politika” miatt kialakult gazdasági nehézségek között is sikerült Magyarországot egyenesben tartania.

Ám a politikus szerint az előttünk álló évtized sem néz ki felhőtlenebbül. – Veszélyes kihívások, bizonytalanságok és háborúk kora előtt állunk. Ilyenkor még inkább felértékelődik a politikai stabilitás és a hatékony, jól működő, céltudatos kormányzás szerepe. Az erre való képességét a nemzeti oldal 2010 óta már többször is bebizonyította, a baloldal viszont hagyományaihoz híven csak széthúzásra, felforgatásra volt képes és a rövidtávú politikai érdekeiken kívül mást nem tartottak szem előtt – állította.

Varga szerint így most valóban tétje van annak, hogy milyen vezetése van az országnak. – Magyarországnak azon az úton kell maradnia, amin 2010-ben elindult! – tette hozzá a kormányt népszerűsítő bejegyzés zárásaként. 

Címkék: Varga Judit