Varga Judit félmillió forintot ajánl fel Áderék koronavírus-árvákat támogató alapítványának

Varga Judit félmillió forintot ajánl fel Áderék koronavírus-árvákat támogató alapítványának

Fotó: Varga Judit Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Családunk nevében szeretettel ajánlunk fel félmillió forintot az Áder János köztársasági elnök úr és felesége, Herczegh Anita által létrehozott, a koronavírus miatt árván vagy félárván maradt gyermekeket támogató Regőczi István Alapítvány javára – tájékoztatta a gesztusról a nyilvánosságot Varga Judit igazságügyi miniszter közösségi oldalán.

Mint írta, „három gyermek szülei vagyunk, meggyőződésünk, hogy egy ilyen nehéz helyzetben közös társadalmi felelősséget szükséges vállalni″. – Az Alapítvány olyan támogatást kíván biztosítani, amely megoldást jelenthet mindaddig, amíg a gyermekek nagykorúak lesznek, vagy befejezik a tanulmányaikat, munkába állnak és képesek saját magukról gondoskodni – tette hozzá.

Végezetül a miniszter megköszönte a meghívást az Operaház főigazgatójának, Ókovács Szilveszternek, a szombati „Adódjatok Össze!” jótékonysági gálanapra, amelyen a művészekkel, operaházi dolgozókkal közösen szintén a Regőczi Alapítvány támogatására gyűjtöttek. Aki maga is támogatást biztosítana, itt segíthet: Regőczi István Alapítvány a Koronavírus Árváiért, bankszámlaszám: 11705084-21448492.