Visszatér a napsütés

Visszatér a napsütés

(Fotó: Anders Jildén/Unsplash)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szerdán túlnyomóan derült, napos, csapadékmentes idő várható, csak a Dunántúl felett lehet kevés gomoly- és fátyolfelhő.

Az északkeleti szél az Alföldön és Borsodban megerősödik, a Viharsarokban viharos széllökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Az Időkép szerint szerdán időjárási front már nem lesz térségünkben, de az előző napokhoz képest alacsonyabb hőmérséklet lesz a jellemző, emiatt felerősödhetnek a kopásos- és görcsös eredetű panaszok, valamint az ízületi fájdalmak. Ugyanakkor fejfájás, vérnyomás-ingadozás, valamint rosszullét is jelentkezhet.

Humánmeteorológiai szempontból könnyedebb nap vár a szívbetegekre, valamint a keringési rendszer betegségeivel élők számára.

A szelesebb idő viszont fokozhatja a fejfájásos panaszokat, emiatt ingerlékenység, nyugtalanság is jelentkezhet, valamint kissé romolhat a hőérzet is.

Viszont a napos idő jó hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre.

Címkék: időjárás