Kadirov teljesen egyetért Orbán álláspontjával

Kadirov teljesen egyetért Orbán álláspontjával

Fotó: Ramzan Kadirov Facebook-oldala.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor tusványosi beszédét méltatta az oroszok oldalán harcoló Ramzan Kadirov csecsen vezető – vette észre az Azonnali.

Ramzan Kadirov Telegram-csatornáján orosz alámondással tette közzé a magyar miniszterelnök beszédének egy két és fél perces részletét. Orbán Viktor itt arról beszélt, hogy az oroszok még a háború előtt megfogalmazták azt a követelésüket, hogy Ukrajna soha ne lehessen a NATO tagja, illetve az országba ne telepítsenek olyan fegyvereket, amelyekkel el lehet érni Oroszország területét. Szerinte a háború egyik fő oka, hogy a nyugati országok erről „tárgyalni sem voltak hajlandók”, illetve, ha ma Trump állna az Egyesült Államok és Merkel Németország élén, akkor „ez a háború soha nem tört volna ki”.

 „Teljesen egyetértek Orbán Viktor álláspontjával” –kommentálta a videó Kadirov, hozzátéve: „nem valószínű, hogy ezt meghallják az európai fővárosokban”. Végül enyegetőzött, hogy nyugati vezetők „ne lépjék át azt a határt”, amely „katonai akcióra kényszeríti Oroszországot.”