Levette műsoráról a Besúgót az HBO Max

Levette műsoráról a Besúgót az HBO Max

Váradi Gergely, Patkós Márton, Szász Júlia A besúgóban (Fotó: HBO MAX/Gabor Kotschy)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hiába volt áprilisban és májusban is az HBO Max legnépszerűbb tartalma, szerda reggelre eltűnt a kínálatból A besúgó című sorozat – írja a Kreatív. A lap szerint  több más tartalom is köddé vált, így nem tekinthető meg már az Időbevándorlók két évada (Beforeigners), az Apanapok (Czech It Out), a Foodie Love, az Árnyak 3. évada (Umbre), a Szexi svédek (Lust), az Eszmélet (Sleepers) és az Aranyélet 3. évada sem. Azonban nemcsak európai, hanem amerikai HBO-gyártások is eltűntek, mint például a Vinyl, a Run vagy a Mrs. Fletcher.

„Az HBO Max és a Discovery+ összeolvadásának előkészítéseként zajlik a két platform elemzése és a végső szolgáltatás kialakítása. Ennek a folyamatnak a része, hogy egyes tartalmak lekerülnek a felületekről” – közölte a Kreatívval a Warner Bros. Discovery, az HBO Max tulajdonosának hazai PR-menedzsere.