Tűzoltás

Magyar Hang Plusz

Tűzoltás

A laborunk által már korábban levont következtetésekből valahogy nem sokat tanultak a magyar kormány illetékesei. Ahogy a harmadik hullám idején, úgy most is hibát hibára halmoz a hatalom.

Vélemény

Az vesse rá az első követ

Melyikünk ne rángatott volna ki valakit a hajánál fogva a medencéből? Ki ne verte volna agyba-főbe a rá bízott úszónövendéket?

Magyarország és az Erdély-mítosz

A magyarországi vidéki városokhoz képest Erdélyben sokkal élénkebb a sajtóban a vitakultúra, sokkal intenzívebb a kulturális élet, létezik baloldali értelmiség, egyetemi pezsgés.

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Ha legalább fél évre előfizet a Magyar Hang nyomtatott vagy pdf változatára, ajándékba adjuk a karácsonyi dupla számunkat! Az éves előfizetők pedig emellett választhatnak ajándéktárgyaink közül.

Az éjszaka folyamán újra gyengült a forint

Gyengült péntek reggelre a forint az előző esti árfolyamához képest a nemzetközi devizakereskedelemben; az eurót a csütörtök este hét órai 365,91 forint után 367,16 forinton jegyezték.

Karácsonyi AKCIÓ!

Hírlevél

Fidesz vagy nem Fidesz?

Pulai András és Zárug Péter Farkas a jövő évi választásokon Orbán Viktor esélyeiről, kényszerpályájáról, a népszavazás időzítéséről és a „fekete ló” kihívóról. Vita!