Klubszellem

Klubszellem

Az Öt című műsor az ATV-n (Forrás: ATV)

Milyen egyszerű volna, ha a nemrég kirobbant ATV kontra Klubrádió háborúban könnyedén választhatnánk harcoló felet, hogy aztán a választás nehézségein túllépve beálljunk a Nagy Magyar Nemzeti Játékba, és teli szájjal szapuljuk a másik felet és annak híveit. Ez nekünk már csak azért is könnyű volna, mivel lapunk munkatársai nem léphetik át az ATV küszöbét.

A renitensebbeket alanyi jogon tiltották ki Németh Sándor televíziócsatornájából, míg a kollektív, a Magyar Hang minden újságírójára vonatkozó tiltást éppen azért érdemeltük ki, mert lapunk többször is cikket merészelt közölni arról, milyen módszerrel került át a Hit Gyülekezete tulajdonából annak vezető lelkészének vagyonelemei közé az ATV. Épp e sorok szerzőjének adta írásba a televízió egyik vezetője, hogy „amíg a Magyar Hang ellenséges és rosszindulatú az ATV tulajdonosával szemben”, addig nem kívánnak szerepeltetni a műsoraikban. Írta ezt az ATV idézett vezetője az után, hogy Németh főlelkészék pereket indítottak lapunk ellen, amelyek közül mindet el is veszítették. Tehát papírunk van róla, hogy nem „ellenségesek” és „rosszindulatúak” voltunk, hanem csupán a munkánkat végeztük: igazat írtunk.

A teljes cikket a Magyar Hang május 14-én megjelent, 2021/20. számában olvashatja el. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!