Donald Trump Kamala Harrist sértegeti, a bevándorlókat pedig szörnyetegnek nevezi

Donald Trump Kamala Harrist sértegeti, a bevándorlókat pedig szörnyetegnek nevezi

Donald Trump (Fotó: Reuters/Carlos Barria)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Fogyatékos” és „mentálisan sérült” – ezekkel a jelzőkkel illette Kamala Harrist Donald Trump Wisconsinban, abban a csatatérállamban, ahol kampánybeszédet tartott a republikánusok elnökjelöltje. 

Ahogy arról a 444.hu beszámolt, a beszéd szinte teljes egészében az illegális bevándorlókról szólt. Trump szerint az amerikai bevándorlók mind erőszakos bűnözők, és „hidegvérű gyilkosoknak”, „szörnyetegeknek” és „aljas állatoknak” nevezte őket. 

Trump beszéde a Prairie du Chien nevű kisvárosban hangzott el, ahol szeptemberben letartóztattak egy illegálisan az Egyesült Államokban tartózkodó venezuelai férfit, mert állítólag megerőszakolt egy nőt és megtámadta annak lányát. 

Ugyanaznap Las Vegasban egy tizenhárom méteres meztelen Trump-szobrot húztak fel a város fölé. Az alkotók, akiket nem neveznek meg a műalkotásról szóló cikkek, az „Aljas és Obszcén” címet adták neki.

Címkék: kampány, Trump, Harris