Újra Biden a nyerő a fogadóirodáknál – rekordot döntöttek a tétek

Újra Biden a nyerő a fogadóirodáknál – rekordot döntöttek a tétek

Joe Biden az eredményváróján, 2020. november 4-én (Fotó: Lukács Csaba/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gurzó Ákos jelenti a Magyar Hang amerikai választási központjából, Wilmingtonból:

Újra Joe Biden a nyerő a fogadóirodáknál: 81,8 százalék esélyt adnak annak, hogy a demokrata jelölt nyeri a választásokat. Donald Trump ezzel szemben 20 százalékon áll – derül ki az Oddscheker helyi idő szerint szerda délelőtti jelentéséből, amelyben 22 vezető bukméker adatait összesítették.

Az irodák azt követően tették meg újra lehetséges nyertesnek Joe Bident, hogy amerikai idő szerint kedden éjjel, a választási adatok érkezése közben váratlanul Donald Trump vált esélyesebbé a győzelemre a fogadások alapján. A tegnapi váltás azért volt meglepő, mert május óta folyamatosan a demokrata elnökjelölt volt a fogadók kedvence. Biden esélyei akkor javultak újra, amikor több billegő államban is elkezdett feljönni Trumpra, illetve megelőzni.

Az amerikai elnökválasztásra leadott tippek minden történelmi rekordot megdöntöttek. Nemcsak a politikai témákat szárnyalták túl, de a sportfogadási számokat is. Az Oddschekker összesítése szerint eddig 460 millió dollár értékű fogadást kötöttek az elnökválasztás egyik vagy másik győztesére.