Árnyék podcast: a jövő nemzedék – iskolakezdés külföldön

Árnyék podcast: a jövő nemzedék – iskolakezdés külföldön

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Árnyék podcastban külföldön élő magyarok vitatják meg a hazai belpolitikai élet és a külpolitika érdekes híreit.

Mi lehetne más a nyári szünet utáni első adás témája mint az iskola- és óvodakezdések bemutatása választott új hazánkban. Szó lesz mindenről: a katonás francia óvodától, a liberális svéd általános iskolán és izraeli egyetemen keresztül egészen az angol felsőoktatásig. Az utóbbit a rossz nyelvek szerint megviselte a brexit, de nem, mert rögtön pótolták a kieső európai diákokat Kínából, az USA-ból és Nigériából. Persze szóba kerülnek a nyári élmények is, hogy ki merre és hogyan töltötte a rendelkezésére álló szabadidőt.

Műsorvezető: László Pál (most Görögországból)
Pettik Ági: Izrael
Bán András: Svédország (most Budapest)
Derdák András: Franciaország
Pajer Kristóf: Anglia
Hang: Barcza Gergely

Az Árnyék podcast honlapját itt találja. Csatlakozzon a közösség zárt Facebook csoportjához, hogy ne maradjon le semmiről!

Címkék: iskolakezdés

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Ha legalább fél évre előfizet a Magyar Hang nyomtatott vagy pdf változatára, ajándékba adjuk a karácsonyi dupla számunkat! Az éves előfizetők pedig emellett választhatnak ajándéktárgyaink közül.
Koronavírus: úton vannak a remény tablettái

Koronavírus: úton vannak a remény tablettái

Immár két gyógyszer is bizonyítottan hatásos az új koronavírus-betegséggel szemben, és több másik klinikai tesztjei a végső fázisba jutottak. Ha ezek a szerek elérhetővé válnak (valószínűleg jövőre), az totálisan új helyzetet teremthet a világjárványban.

Karácsonyi akció!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast: a jövő nemzedék – iskolakezdés külföldön