Árnyék podcast – „A nőnek a konyhában a helye”

Árnyék podcast – „A nőnek a konyhában a helye”

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Árnyék podcastban külföldön élő magyarok vitatják meg a hazai belpolitikai élet és a külpolitika érdekes híreit.

Nem lehetett kihagyni az ármaximalizálás új fejleményeit, így ejtettünk róla néhány szót, és persze beindult az árösszehasonlìtás is. A tervezett témánk a nők helye, és helyzete volt, amit a szokásos négy férfi, egy nő alapcsapattal vitattunk meg, ami már önmagában felvethet kérdéseket. Családjaink és választott hazánk szokásait is górcső alá vettük, vallunk a mindennapjainkról. Ha eddig nem tudtad, vannak-e női tűzoltóautó sofőrök Angliában, hogy hol ki használja a merőkanalat, vagy, hogy kik laktak valaha a Val d'Adigouai kastélyban, hogy milyen teendői vannak a kultúrdiplomata feleségnek, hogy egy nyolc gyermekes anyuka elhelyezhető-e a munkaerőpiacon, hogy hogyan osztoznak általában a svéd házaspárok a háztartási feladatokon vagy, hogy ki főzi meg Bandi ebédjét, akkor most erre is meglesz a válasz.

A műsor Patreon támogatói oldala itt található!

Műsorvezető: László Pál
Pettik Ági – Izrael
Bán András – Svédország
Derdák András – Franciaország
Pajer Kristóf – Anglia
Hang: Barcza Gergely

Az Árnyék podcast honlapját itt találja. Csatlakozzon a közösség zárt Facebook-csoportjához, hogy ne maradjon le semmiről!