Árnyék podcast – Anyád hogy van?

Árnyék podcast – Anyád hogy van?

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Árnyék podcastban külföldön élő magyarok vitatják meg a hazai belpolitikai élet és a külpolitika érdekes híreit.

A pénteki adásfelvétel összes tervezett témáját felülírta az élet. És nem Gattyán bejelentésére célzok, bár ennek nyomán Árnyék kormányt alakítunk az első húsz percben. A fő téma csak eztán jön. Az ember aggódik a gyerekéért, ez teljesen érthető, az viszont, hogy a szülőkkel kapcsolatban is van az a bizonyos torok és gyomorszorító érzés, csak adott pillanatban lehet teljesen átélni. Egy országon belül lakva is tud szinte áthidalhatatlan lenni egy szülő kórházba kerülése, de egy másik országból a kilométerek száma lesz a szorzója a tehetetlenség érzésének. Persze nevetünk is, meg reméljük, ti is fogtok, mindenesetre most végre itt van egy téma, amin aggódunk, amivel dolgunk van, sőt, még az is lehet, hogy ebben külföldre települve nehezebb a helyzetünk.

Mesélünk is, közlekedésről, adatnyilvánosságról, e-ügyintézésről. Megtudhatod hol használnak a világon egyedülálló mutatványként faxot és azt is, miért a jobb a magyar parkolási rendszer, mint az angol. Szóba kerül A kastély. Hogy melyik? Ha hallgattad volna a december elsejei Halottnak a Coach-ot akkor már tudnád. Még bepótolhatod! Mindenesetre elmélkedünk a szétesett nagycsaládok okán kialakult hiányjelekről is. Kellemes szabadságot! – ahogy Puzsér úr mondta, avagy kellemes, meghitt, boldog, békés, áldott ünnepeket kívánunk! 

Műsorvezető: László Pál
Pettik Ági – Izrael
Bán András – Svédország
Derdák András – Franciaország
Pajer Kristóf – Anglia
Hang: Barcza Gergely  

Az Árnyék podcast honlapját itt találja. Csatlakozzon a közösség zárt Facebook-csoportjához, hogy ne maradjon le semmiről!