Árnyék podcast Deutsch Tamással – Megadóztatná a Fidesz a tech cégeket

Árnyék podcast Deutsch Tamással – Megadóztatná a Fidesz a tech cégeket

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Árnyék podcastban külföldön élő magyarok vitatják meg a hazai belpolitikai élet érdekes híreit.

A podcastunkat az a vágy hívta életre, hogy a külföldön élve megszerezhető tapasztalatokat és tudást visszaáramoltassuk a saját szülőországunk felé. Ez az adás mindenképpen rendhagyó. Rendhagyó, mert bár eddig is politikáról beszélgettünk, aktív politikus soha nem volt vendégünk. Most kivételt tettünk. Meghívtuk Deutsch Tamást, a Fidesz EP-képviselőjét, mert azt gondoljuk, hogy szükség van vitákra. Komolyan értékeljük, hogy elvállalta a beszélgetést, bár több-kevesebb kétség maradt bennünk afelől, hogy sikerült-e közelebb jutnunk a másik által képviselt értékekhez, a másik valóságához. Annyi biztos, hogy mondott érdekes dolgokat.

Például, hogy nem csak az a célja a Fidesznek a Facebook-törvénnyel, hogy az ne tudja letiltani azokat, akik megszegték a felhasználási feltételeket. Deutsch Tamás azt is elmondja, hogy meg is akarják adóztatni nagy tech cégeket. Esszenciális kérdés: a Facebook médium vagy közösségi háló? Az is kiderül, hogy szerinte jobb kórházak működnek a vidéki Magyarországon, mint Brüsszelben, és romának is jobb itt lenni, mint máshol Európában.

Ha már régóta követsz minket, ne hallgasd meg ezt az Árnyék podcast epizódot! Kivéve, ha szeretnéd élőben hallani, hogy miként is működik a post truth világa, és milyen egy populista politikus akcióban, aki lyukat beszél a hasadba, és lesöpör minden más véleményt.

A beszélgetés résztvevői:
Pettik Ági: Izrael
Deutsch Tamás: Brüsszel (de igazából Budapest)
Derdák András: Franciaország
Pajer Kristóf: Anglia
hang: Barcza Gergely

Az Árnyék podcast honlapját itt találja.

Címkék: Deutsch Tamás