Árnyék podcast: durvuló közbeszéd – és hol van még a gödör alja

Árnyék podcast: durvuló közbeszéd – és hol van még a gödör alja

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Árnyék podcastban külföldön élő magyarok vitatják meg a hazai belpolitikai élet érdekes híreit.

Már rég volt, hogy „extra” vendég nélkül, csak magunk beszélgessünk, most a közbeszéd állapotáról, az oltások pillanatnyi világhelyzetéről, és azt is megtudjuk, hogy Ági beoltva mégis Covidos lett.

Áder Jánosnak az újraválasztásakor elfelejtettek szólni a párttársai, hogy mire készülnek a közbeszéd tematizálásával, mert ha tudott volna róla, akkor biztos nem szövi bele a nyitóbeszédébe, amelyben még a hazai politikai közbeszéd állapotának romlását tette szóvá, hogy „ha így megy tovább, mindent lerombolunk abból, amit 1990 óta közösen felépítettünk”.

2017 ben még csak „kivágni, mint macskát szarni” és „taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni” szövegek zsibbasztották az agyunkat, de napjainkra szépen bekúsztak a magánszféránkba, és már az is baj, ha egy kicsit kövér vagy, vagy esetleg alacsony, rögtön megkapod a „büdös libsi” bélyeget.

A beszélgetés résztvevői:
Műsorvezető: László Pál
Petik Ági: Izrael
Bán András: Svédország
Derdák András: Franciaország
Pajer Kristóf: Anglia

Az Árnyék podcast honlapját itt találja.

Címkék: közbeszéd