Árnyék podcast: ennyibe kerül egy emberélet

Árnyék podcast: ennyibe kerül egy emberélet

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Árnyék podcastban külföldön élő magyarok vitatják meg a hazai belpolitikai élet érdekes híreit.

Ebben a rengeteg téves információt tartalmazó légkörben megpróbáljuk kibogozni a vakcina körüli helyzetet, hiszen még mindig nincs válasz azokra az egyszerű kérdésekre, hogy melyik a jó, és jó-e egyáltalán a kínai vagy az orosz oltóanyag, ki mivel oltatná be magát? stb.

Ennek megértéséhez egy olyan vendéget hívtunk Takács Péter Zoltán orvos személyében, aki Németországban folytatott gyógyszerkereskedelmi munkája révén valamelyest pontos információkkal rendelkezik. A beszélgetés alatt az is kiderül, hogy körülbelül mennyit szán átlagosan egy ország egy megmentett emberi életévre (igen egy megmentett év mennyibe kerül).

Végül megpróbáljuk megérteni, hogyan tudják elhinni az emberek az olyan rémhíreket, minthogy az Izraelben beoltott 60 év felettiek 63 százaléka meghalt, a 25-60 év közöttiek közel 80 százaléka , azaz a 10 milliós ország lakossága most körülbelül 4,5 millióra zsugorodott egy hónap alatt, és ezt  holt komoly képpel kapjuk az arcunkba.

Műsorvezető: László Pál
Takács Péter Zoltán: Németország
Pettik Ági: Izrael
Bán András: Svédország
Derdák András: Franciaország
Hang: Barcza Gergely

Az Árnyék podcast honlapját itt találja.

Címkék: koronavírus