Árnyék podcast: három dolog, amit szeretsz és amit nem választott hazádban – Izrael

Árnyék podcast: három dolog, amit szeretsz és amit nem választott hazádban – Izrael

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Árnyék podcastban külföldön élő magyarok vitatják meg a hazai belpolitikai élet és a külpolitika érdekes híreit.

Öt ország, öt mikrofon, ötféle vélemény, négy férfi, egy nő. Kéthetente kedden összeülünk és arról beszélgetünk, mit hogyan látunk választott hazánk szűrőjén át. Politika, közélet, kultúra, oktatás, aktuális hírek, történések, valamibe mindig belekapunk, majd hasonlítunk, méricskélünk, mesélünk. Anglia, Franciaország, Izrael, Svédország ad otthont nekünk, míg műsorvezetőnk Magyarországon tartja szája elé a mikrofont.

Ezen a héten új sorozatba fogunk. Producerünk kérése alapján mindannyian összeszedjük, mi az a három dolog, amit szeretünk, és mi az a három, amit nem szeretünk abban az országban, ahol élünk. A négy részes sorozat első darabjában Izraelt vettük górcső alá. Konyhaművészet, hotelek, turistalátványosságok ugyan nem szerepelnek az adásban, helyette viszont megtudhatod, Pettik Ági szerint mi a közel-keleti térfélen folyó életben a jó és a rossz. Szó esik társadalomról, közlekedésről, vitakultúráról, hámántáskáról, sőt még a lapvibrátorról is kiderül, mikor érdemes bevetni.

A műsor Patreon támogatói oldala itt található!

Műsorvezető: László Pál
Pettik Ági – Izrael
Bán András – Svédország
Derdák András – Franciaország
Pajer Kristóf – Anglia
Hang: Barcza Gergely

Címkék: Izrael, kivándorlás