Árnyék podcast – Örök kisebbségben

Árnyék podcast – Örök kisebbségben

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Árnyék podcastban külföldön élő magyarok vitatják meg a hazai belpolitikai élet és a külpolitika érdekes híreit.

Első alkalommal találkoztunk a választások óta, így érthető, hogy a kitűzött téma előtt elidőztünk az egy hetes érzéseinken. 

A Három dolog, amit szeretek, és három, amit nem, választott országomban sorozatunk folytatásaként Magyarországgal kapcsolatban fogalmaztunk finoman. Vigyázó szemünket Párizsra is vetettük, hiszen Derdák András meg se pihent, máris szavazhatott újra. Első alkalommal ikszelt francia állampolgárként, és úgy tűnt, örül a részeredménynek, hamarosan jön a második forduló. Bán András még latolgathat és készülődhet az őszi svédországi voksolásra, az általa említett preferenciákat lehetséges pártokra konvertáló applikációk felett, de lehet, hogy pofátlanul beelőzi őt Pettik Ági. Elnézve az izraeli kormányválságot, esélyes ott egy újabb választás. Kristófot rendszeresen látogatja a megfelelő politikai erő, a ház előző tulajdonosának pártállása szerint, így mire letelepedettből állampolgárrá alakul, biztos kézzel vezeti majd a tollat 2025-ben. Addig még az is kiderülhet hogy hívják az angolok Kubatov listáját.

Az Árnyék podcast Patreon támogatói oldala itt található.

Műsorvezető: László Pál
Pettik Ági – Izrael
Bán András – Svédország
Derdák András – Franciaország
Pajer Kristóf – Anglia
Hang: Barcza Gergely