17 éves fiúra csaptak le a TEK-esek – éles lőfegyvert is találtak

17 éves fiúra csaptak le a TEK-esek – éles lőfegyvert is találtak

TEK (Képernyőfelvétel: PoliceHungary / Youtube)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság kitartottság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 17 éves fiatal ellen – közölte honlapján a rendőrség.

Mint írták, a rendelkezésre álló adatok szerint a fiú körülbelül másfél hónappal korábban ismerkedett össze egy prostituáltként dolgozó 24 éves nővel, akit rögtön arra kért, hogy költözzön hozzá, szülei erzsébetvárosi lakásába. Odaköltözése után a fiú minden keresetét elvette tőle, nem engedte, hogy barátaival beszéljen vagy találkozzon, többször megverte a nőt, telefonját összetörte, és azzal is fenyegetőzött, hogy megöli.

A VII. kerületi rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével 2022. május 18-án hajnalban fogták el a feltételezett elkövetőt. A lakásban pisztolyt, vadászpuskát és hozzájuk tartozó lőszereket találtak. Az éles lőfegyvereket lefoglalták – bár a fiú apjának volt rájuk engedélye, tárolásuk nem felelt meg a szabályoknak.

A rendőrség közleménye azzal zárult: a 17 éves fiatalt a BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol kitartottság bűntett, súlyos testi sértés kísérlete és rongálás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Címkék: rendőrség, bűnügy, TEK