20 perccel lassabbak a vonatok a Nyugati és a Köki között

20 perccel lassabbak a vonatok a Nyugati és a Köki között

Két Intercity-szerelvény a budapesti Nyugati-pályaudvaron (Fotó: Metrophil/Wikipedia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Kőbánya-Teher állomáson a kedden meghibásodott biztosítóberendezés javítása elhúzódik, ezért szerdán is korlátozásokat vezetnek be, így a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest közötti szakaszon 15–20 perccel hosszabb eljutási időre kell számítani.

A Mávinform szerda hajnali tájékoztatása szerint nagyobb késések, torlódások megelőzése érdekében több vonat rövidebb útvonalon közlekedik vagy kimarad a menetrendből. A debreceni, nyíregyházi sebesvonatok csak Szolnokig közlekednek és onnan indulnak vissza. A monori S50-es vonatok csak Kőbánya-Kispest és Monor között járnak. A szolnoki, ceglédi Z50-es és G50-es vonatok nagy része, valamint a szegedi és debreceni intercityk a teljes útvonalon közlekednek. Az S21-es vonatok csak Kőbánya-Kispest és Lajosmizse között járnak.

A gyorsabb eljutás érdekében a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest közötti szakaszon érdemes a BKK járataival utazni – írta a Mávinform. A vasúti jegyeket és bérleteket hajnali fél 5-től elfogadják az M3-as metrón Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között, valamint az M3-as metrópótlón a Nagyvárad tér és a Nyugati pályaudvar között.

(MTI)