Íme, a negyedik Kötöttfogás-adás

Íme, a negyedik Kötöttfogás-adás

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Negyedik adásával jelentkezett szerdán a Kötöttfogás a Magyar Hang szerkesztőségéből!

Az e heti résztvevők: Czutor Zoltán, Csintalan Sándor, Dévényi István, Gulyás Balázs, Mészáros Imre és Pörzse Sándor.

Tervezett témák:

● Kultúrkampf legújabb fejezet: popzene. Tóth Vera, Vastag Csaba, Fankadeli, mint a baloldali-liberális kultúrterror áldozatai.

● Baloldali Sziget – Szanyit feljelentették, merthogy a feljelentő szerint relativizálta a holokausztot, amikor a határ-tranzitzóna állapotokat a haláltáborokhoz hasonlította.

● A tanárok magánéletében turkálna a kormány – rákérdeznének a Facebook-csoport tagságukra is például. Közben 2000 pedagógus hiányzik, de a Klebelsberg Központ első embere szerint nincs szakemberhiány. Valamint kiszivárgott egy-két apróság az új NAT-ból, és például megszűnne a külön biosz-fizika-kémia hetediktől, helyette maradna a lebutított Természetismeret tantárgy.

A múlt heti, 3. adást itt nézheti meg:

Kötöttfogás - 3. adás (2018. augusztus 22.)

Kötöttfogás a Magyar Hang szerkesztőségéből. Az e heti résztvevők: Konok Péter, Csintalan Sándor, Dévényi István, Papp Réka Kinga és Pörzse Sándor. Támogatás: https://www.patreon.com/magyarhang Iratkozzon fel Youtube-csatornánkra, valamint fizessen elő a Magyar Hang hetilapra! Honlap: https://hang.hu Facebook: https://www.facebook.com/hang.hu E-mail: szerk [at] hang [dot] hu

A Szabadfogást a Hír TV új vezetése augusztus elsején ugyan megszüntette, de a szereplők úgy döntöttek, Kötöttfogás néven folytatják a csatorna legnézettebb műsorát a megszokott szereplőkkel.

Kedveljék a Magyar Hang Facebook-oldalát, valamint iratkozzanak fel Youtube-csatornánkra, hogy ne maradjanak le semmiről! És tegyék meg ugyanezt a Kötöttfogás Facebook-oldalával és Youtube-csatornájával is!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.