Beolvad az Echo a Hír Tv-be

Beolvad az Echo a Hír Tv-be

A Hír Tv székháza 2018. augusztus 1-jén

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az ECHO HUNGÁRIA TV Zrt. beolvad a HírTV Zrt.-be – jelentette be a két társaság tulajdonosa. A Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) közlése szerint az Echo Tv műsorszolgáltatása 2019. április 1-jétől megszűnik, meghatározó főbb műsorait ezt követően a Hír Tv csatornáján adják majd.

„A Hír Tv értékrendje, profilja változatlan marad, ugyanakkor a beolvadásban rejlő lehetőségeket kihasználva a műsorszolgáltatás színesebb, tartalmasabb, jobb technikai színvonalon megvalósított lesz” – áll a közleményben.

Az Echóban fogják készíteni a Hír Tv híradóját | Magyar Hang

Péntektől már az Echo TV-ben készítik a Hír TV híradóját is - közölte a 24.hu. Így már mindkét csatornán teljesen ugyanazok lesznek a hírek, csak mások olvassák majd fel. Utóbbi tévé egyes munkatársait át is vezényelték az Angol utcai székházba, péntektől pedig már ott végzik a feladatukat.

Lapunk több Hír Tv-s kollégától úgy értesült, hogy a szerkesztőségben lényegében ugyanezt a tájékoztatást kapták azzal a kiegészítéssel, hogy a Hír Tv átköltözik az Echo Tv stúdiójába. Megtudtuk azt is, hogy az összeolvadás miatt feleslegessé váló dolgozókra csoportos létszámleépítés vár. Hogy ez hány főt érint, egyelőre nem tudni.

A kormányzati gömböc mindent felfal | Magyar Hang

Az olvasók többsége a „nagy magyar valóságot” bemutató riportokat várja, a NER ezt fojtaná meg.

Azt ugyanakkor valószínűsítik, hogy az elbocsátás azokat az adáskészítésben részt vevő alkalmazottakat fogja érinteni, akik a Hír Tv „visszafoglalása” előtt is a csatornánál dolgoztak.