Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Vonulásos erődemonstrációt hirdettek Toroczkaiék

Szerző: | 2019. május 08., 19:23 | Belföld

Toroczkai László (Fotó: Halász Nóra/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Magyar Gárda feloszlatása óta nem igazán volt példa arra, hogy szélsőségesek bármilyen településen felvonuljanak a „cigánybűnözés” vagy hasonlók miatt, most azonban a Jobbikból kivált Mi Hazánk feleleveníti a régi hagyományokat. Toroczkai Lászlóék Törökszentmiklóson fognak erődemonstrációt tartani, közösen a Betyársereggel.

HIRDETÉS - AIP

Az ügy előzményét az adja, hogy nemrég nyilvánosságra került egy videó, amely szerint a település egyik üzletébe bemegy egy férfi, látszólag minden ok nélkül megüt egy embert, majd rátámad egy másikra is. Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke azt közölte, hogy nem ez volt az első ilyen eset, a férfi már korábban megtámadott embereket, be is vitték a rendőrségre, majd onnan kiengedték. – Tették ezt úgy, hogy a büntetett előéletű emberállat ahhoz a népes családhoz tartozik, amelyik évtizedek óta rettegésben tartja a várost – írta a Facebook oldalán.

Szerdai sajtótájékoztatóján már sokkal nyíltabban fogalmazott. Mint mondta, már 2005-ben is lehetett hallani arról, hogy „két cigány család terrorizálta a települést”, és hiába választottak meg egy jobbikos polgármestert, azóta is áldatlan állapotok vannak. A Mi Hazánknak sajátos elképzelése is van az ilyen esetek kezelésére, a szibériai bérrabtartás. Ez lenne alkalmas – Toroczkai László szavai szerint – arra, hogy ezeket az „antiszociális elemeket kivonják a társadalomból”.

Ha már ezt nem is tudják megvalósítani, a régi módszerhez nyúlnak: erődemonstrációt fognak tartani május 21-én este, alig néhány nappal az európai parlamenti választások előtt, mégpedig közösen a Betyársereggel. Toroczkai László szerint így akarják rábírni a hatóságokat és a polgármestert arra, hogy „tegyék a dolgukat”.

Sajtóértesülések szerint a verekedő férfi bokszoló, és kábítószer hatása alatt állt.

Címkék: Betyársereg, cigányellenesség, Mi Hazánk, Toroczkai László, Törökszentmiklós


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest