MN: a DK 98 százalékos feldolgozottságnál magabiztosan a második helyen áll

MN: a DK 98 százalékos feldolgozottságnál magabiztosan a második helyen áll

obrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-listavezetője (b) és férje, Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke az európai parlamenti választáson az Áldás Utcai Általános Iskolában kialakított szavazókörben 2019. május 26-án (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Magyar Nemzet értesülései alapján 98 százalékos feldolgozottságnál 52,3 százalékon áll a Fidesz–KDNP (13 mandátum), a második a Demokratikus Koalíció (16,3 százalék, 4 képviselő), harmadik a Momentum (9,7 százalék, 2 jelölt), majd Jobbik (6,5 százalék), MSZP-Párbeszéd szövetség (6,6 százalék).

Állandó hírfolyamunk ITT.

88 százalékos feldolgozottságnál 53 százalékkal vezetett a Fidesz–KDNP (13 mandátum), a második a Demokratikus Koalíció volt, amely 16 százalékon állt (4 mandátum), 9 százalékos a Momentum (2 mandátum), 7-7 százalékos a Jobbik és az MSZP–Párbeszéd (1-1 mandátum).

Itthon is elkezdődött az EP-választás - percről percre | Magyar Hang

36 százalékos feldolgozottságnál még 55 százalékkal vezetett a Fidesz–KDNP az EP-választáson, ez 14 EP-képviselőt jelentene a kormányzópártoknak. A második a Demokratikus Koalíció volt, amely 14 százalékon állt. Itt 7,5 százalékos volt a Jobbik és a Momentum, valamint 6,1 százalékkal az MSZP–Párbeszéd szövetség.

80 százalékos feldolgozottságnál a következő eredményarányok hangzottak el a Mi Hazánk eredményvárójában: Fidesz 52 százalék, DK 16, Momentum 10, Jobbik 6, MSZP–P 6, Mi Hazánk 3. 

Címkék: Fidesz, EP-választás, DK

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.