Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Karácsony Gergely: Kerpel-Fronius Gábor fogja vinni az antikorrupciós ügyeket a kampányban

Szerző: | 2019. július 11., 17:11 | Belföld

Karácsony Gergely (Fotó: Farkas Norbert/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Karácsony Gergely „bugyiszaggató” mosolyról, lakhatásról, parkolásról, „baromságokra” elköltött pénzekről és a változást akarók többségéről. Interjú a pénteken megjelenő, idei 28. Magyar Hangban!

HIRDETÉS - AIP

– Puzsér Róbert azt írta a minap önre vonatkozóan, hogy meg fogja mutatni „ki is vagy te a fémkeretes szemüveged meg a bugyiszaggató mosolyod mögött”. Dicsérte már más is a mosolyát?
– Ez nagyon primitív és súlyosan szexista megjegyzés, ilyet Puzsér Róbert nem először enged meg magának. Puzsér Róberttel hiába állapodtunk meg az előválasztásról, hiába vett részt a lebonyolításban az összes ellenzéki párt, ő mégis úgy döntött, hogy nem indul. Azért jelzésértékű, hogy az LMP és a Jobbik már nem támogatja, ez mutatja, mennyire képes a saját politikájának hátországot találni. Innentől kezdve én sok sikert kívánok neki, de nem tartom feladatomnak, hogy reagáljak a kommentjeire.

Valódi az összezárás Karácsony Gergely mögött? | Magyar Hang

(…)

– Eldőlt már, hogy két korábbi ellenfele, Kálmán Olga és Kerpel-Fronius Gábor vállal-e szerepet a kampányban?
– Olyan kormányzásra készülünk, amelynek nagyon fontos része az átláthatóság, az állampolgárok bevonása, illetve azon korrupciós hálózatok leleplezése, amelyek fojtogatják a várost. Abban állapodtunk meg Gáborral, hogy a főpolgármesteri kampányban ő lesz ezeknek a témáknak a fő felelőse. Nagyon megkedveltem őt az előválasztási kampányban, örülök, hogy elindult, azt pedig majd meglátjuk, hogyan fogjuk később vezetni a várost. Természetesen Kálmán Olgára is számítok majd a kampányban.

(…)

Mérték, hogy kitől visz majd el szavazatokat Puzsér? Egy jobboldali érzelmű embert vagy egy kiábrándult fideszest hogyan akar megszólítani az MSZP-vel és Gyurcsány Ferenccel a háta mögött? A Fideszt akarja legyőzni, vagy Tarlós Istvánt? Tud mondani olyat Tarlós munkásságából, amit folytatna? Siker, hogy mégis napirendre tűzi Orbán Viktor az egységes parkolási rendszer kérdését? Hogyan tudja megakadályozni a háttéralkukat? Mi lesz, ha nyer, de nem lesz ellenzéki többség mögötte? És ha veszít? Bízik Gyurcsány Ferencben? Tarlós feltételeivel belemenne egy vitába? Hogyan tudná a saját, illetve a város akaratát érvényesíteni a kormánynál? Milyen fegyvere lenne neki, ami Tarlósnak nincs? A válaszokat keresse a teljes interjúban, a Magyar Hang július 12-én megjelenő számában!

Hetilapunkat megvásárolhatja csütörtök estig az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/28. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS - AIP

Címkék: ellenzéki összefogás, főpolgármester-választás, interjú, Kálmán Olga, Karácsony Gergely, Kerpel-Fronius Gábor, önkormányzati választás, Puzsér Róbert, Tarlós István


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest