Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Fideszes trollhadsereget lepleztek le a keszthelyiek

Szerző: | 2019. július 17., 13:00 | Belföld

A Pesti Srácok még cikket is írt a hozzászólásokból.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kamuprofilok támadták be a keszthelyi ellenzékieket, miután utóbbiak tiltakoztak a város utolsó szabadstrandjának fizetős „kutyás élményparkká” alakítása ellen. A változásról júniusban már beszámolt a Népszava, megírva, hogy miközben Mészáros Lőrinc és Tiborcz István érdekeltségei sorra tervezik a luxuslétesítményeket, addig a kevesebb pénzűeknek már nem lesz hol fürdeniük. A városi képviselő-testület Nagy Bálint alpolgármester javaslatára szünteti meg az utolsó szabadstrandot, hogy ott fizetős élménypark, piknikkert legyen helyette. Kovács Viktória helyi DK-s képviselő szerint az ötletről még az itteni kutyás szervezetek sem tudtak.

HIRDETÉS - AIP

A helyi ellenzékieket összefogó Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) ezután szervezett tiltakozó demonstrációt, amivel már kivívták a kormánypártok haragját. Így először dühös kommentelők lepték el a szervezet oldalát, majd a Pesti Srácok cikket írt a témáról. A forrásait a hatóságoknak kiszolgáltató Füssy Angéla arra hivatkozott, hogy nemrég még állatügyi ombudsmant akartak Karácsony Gergelyék, most bezzeg tiltakozik az ellenzék a kutyás park ellen. Füssy pedig cikkében még hivatkozott is a kommentelőkre, akik szerinte helyre tették a keszthelyi ellenzéket. „Hozzászólásaikban nem finomkodtak a keszthelyiek, és karakánul megmondták a véleményüket” – állította a Pesti Srácok.

Csak hogy a KÉVE most Facebook-oldalán számolt be róla, hogy a dühös hozzászólók jó része valójában kamuképpel regisztrált troll. Az internetről lelopkodott profilképek mögött feltehetőleg a fideszes trollhadsereg emberei rejlenek. Az esetről a KÉVE nyomán elsőként az Alfahír közölt cikket.

Címkék: Füssy Angéla, KÉVE, Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület, Kovács Viktória, kutyás élménypark, Nagy Bálint, Pesti Srácok, szabadstrand


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest