Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Közvetlen járatok indulnak Budapestről Szöulba

Szerző: | 2019. július 29., 16:36 | Belföld, Külföld

A LOT Dreamliner gépe (Forrás: LOT sajtóosztály)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Diplomáciai forrásokból úgy értesült a Magyar Hang, hogy a koreai hatóságok két légitársaságnak is megadták a járatnyitási engedélyt a Szöul – Budapest útvonalon. Az egyik kedvezményezett a helyi Korean Air, amely már évek óta repüli a térségünkből Prágát, a másik pedig a lengyel LOT. 

HIRDETÉS - AIP

Az Aeroportal.hu pedig néhány perce kiszúrta, hogy a LOT rendszerében már a szeptember 22.-i dátumtól foglalhatóak a repülőjegyek Szöulba. A közvetlen járat heti háromszor, kedden, pénteken és vasárnap indul Budapestről a dél-koreai főváros Incheon repülőterére. A téli menetrendben a LO 2001-es számú járat 11:25-kor (október végéig 12:25-kor) száll fel Budapestről és másnap 06:05-kor érkezik meg Szöulba. A járatokat a LOT Boeing 787-8 Dreamliner repülőgépei teljesítik. A menetrend szerinti repült idő Szöul felé 10 óra 40 perc, míg visszafelé 12 óra 45 perc lesz.

Magyarországra egyébként évente százezernél több dél-koreai turista érkezik, és a Nemzeti Befektetési Ügynökség vezetője tavaly egy rádióinterjúban arról beszélt, hogy 2018 első felében a legtöbb tőke Dél-Koreából érkezett Magyarországra, megelőzve a német és amerikai cégeket is.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Dél-Korea, Korean Air, Szöul


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest