Bejegyezték Puzsér Róbert jelölő szervezetét

Bejegyezték Puzsér Róbert jelölő szervezetét

Puzsér Róbert

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bejegyezte a Nemzeti Választási Iroda azt a jelölő szervezetet, amely a főpolgármesterségre pályázó Puzsér Róbert mögött áll – közölte a Magyar Hanggal Zaránd Péter, a publicista kampányfőnöke. Ez az Állampolgárok a centrumban Egyesületet.

A szándék eddig is határozott volt, most viszont még közelebb került Puzsér Róbert annak megvalósításához, hogy az október 13-ára kiírt önkormányzati választáson Tarlós István ellen elinduljon a városvezetői posztért.

Habár korábban a Jobbik és az LMP is támogatta, a szövetség felbomlott, így függetlenként méreti meg magát. Emlékezetes, az LMP azután farolt ki Puzsér Róbert mögül, hogy a publicista nem vett részt az ellenzéki előválasztáson, a centrum megképzésére törekvő kritikus így – ahogy ő fogalmazott – a Jobbik kezét is elengedte.

Elviselhetetlen zöldfogyatkozás - Puzsér Róbert főpolgármester-jelölti munkaterve | Magyar Hang

A rendszerváltás óta temérdek pénz özönlött a fővárosba. Nem kevesebb, mint amennyiből a millennium idején felépült. Most ez a pénz úgyszólván lakhatatlanná tette a várost. Sivár irodanegyedek, lakóparknak csúfolt kaszárnyák és a hagyományos városközpontokat tönkretevő plázák épültek belőle. A város arculatát hegekként csúfítják el a foghíjtelkekre felhúzott acél-üveg irodaépületek.

Végül az LMP és a Jobbik is beleállt a teljes ellenzéki együttműködésbe Budapesten, a közös jelölt pedig az előválasztást fölényesen megnyerő Karácsony Gergely.