Családi tragédia történt a II. kerületben, egy négyéves kisgyerek is meghalt

Családi tragédia történt a II. kerületben, egy négyéves kisgyerek is meghalt

Rendőrségi helyszínelő egy II. kerületi lakás előtt 2019. augusztus 23-án (Fotó: György Zsombor/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Családi tragédia történt pénteken Budapesten, egy II. kerületi lakásban, egy férfi megölte élettársát és kisgyermeküket, majd öngyilkos lett.

A rendőrség közleménye szerint egy budai lakás tulajdonosa pénteken 11 óra 55 perckor hívta a rendőrséget, mert nem tudta elérni telefonon a bérlőit. Amikor a II. kerületi járőrök a helyszínre értek, a lakásban egy férfi, egy nő és egy kisgyermek holttestét találták. Mivel felmerült az idegenkezűség gyanúja emberölés miatt nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya – közölték.

Az Index kora délutáni beszámolója szerint a rendőrség nagy erőkkel vonult ki, és még a lakókat sem engedik be a Zöldlomb utcai társasházba, ahol az emberölés történt.

Rendőrségi szalag egy II. kerületi lakás előtt 2019. augusztus 23-án (Fotó: György Zsombor/Magyar Hang)

Munkatársunk fél négykor a rendőrség helyszíni tájékoztatása alapján arról számolt be, hogy a gyanú szerint a 35 éves férfi, S. Levente meggyilkolta 31 éves élettársát és négyéves kisgyermüket, majd öngyilkos lett. A járda akkor még le volt zárva a társasház előtt, de már csak három rendőrautót lehetett látni, az autóforgalom is zavartalan volt.

Az Index úgy tudja, hogy a Zöldlomb utcának ez a háza csütörtökön visszhangzott a család veszekedésétől, és bár a lakók értesítették a rendőrséget, intézkedés nem történt. Állítólag hallatszott egy hangos sikoly is, amely miatt szintén riasztották a rendőröket, mert utána nem érzékeltek mozgást, de ennek ellenére nem történt semmi. – Pár napja az anyuka hívta ki a rendőröket, mert a férfi bezárkózott a gyermekkel a lakásba, akkor kijöttek, majd 10 perc múlva elmentek – írta a a portál egyik olvasója. 

Az Index minderről megkérdezte a rendőrséget, amelytől azt a választ kapta, hogy augusztus 20-án, vagyis kedden 13 óra 8 perckor történt egy rendőri intézkedés. A járőröket egy nő riasztotta,a amiért az élettársa elvette a kulcsait, de a helyszínen mind a ketten azt mondták, hogy a szóváltás után rendezték a vitát. „A helyszínen további rendőri intézkedésre okot adó körülmény nem merült fel. A nyomozás érdekeire való tekintettel, az üggyel kapcsolatban további tájékoztatást nem kívánunk adni” – írta a rendőrség az Indexnek.

Címkék: gyilkosság

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.