Drog, prostitúció és kannibálok: kérdőjelek a brutális csecsemőgyilkosság körül

Drog, prostitúció és kannibálok: kérdőjelek a brutális csecsemőgyilkosság körül

A nagyszülői ház Tiszaburán (Fotó: Halász Nóra/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A tizenegy hónapos Hanna tiszaburai temetésén csoda történt. A zsibongó gyerekek azért veszekedtek a szüleikkel, mert mind ki akartak menni a temetőbe. Hanna nagyapja, Zsigmond szerint az egész olyan volt, mintha hívták volna őket.

(...)

Hanna halálában az az egyetlen biztos, hogy „felnőttek bántották”. Kunmadaras utolsó utcájából vitte el a mentő a csecsemőt, négy helyen volt eltörve a koponyája. A Tiszaburától harminc kilométerre fekvő településre egy interneten megismert fiú miatt költözött Hanna anyja, Paula. A rendőrség őt gyanúsította meg a gyilkosság elkövetésével. A huszonegy éves lányt a karcagi rendőrkapitányságon hallgatták ki, az után öngyilkosságot kísérelt meg: kiugrott a második emeletről. Jelenleg Debrecenben ápolják.

„Ma az én gyerekem, holnap egy magyaré" | Magyar Hang

(...)

– Nekem először azt mondta Paula, hogy nem ő volt, aztán meg azt, hogy „mindent magamra vállaltam”. Mikor megkérdeztem, hogy miért ugrott le, azt felelte, a halacskák csalogatták le – meséli a asszony. Közben Zsigmond és a köré gyűlt utcabeliek egybehangzóan állítják, Paula korábban biztos nem drogozott, de azt nem tartják kizártnak, hogy Kunmadarason rászoktathatták a kábítószerre. Hanna nagyapja biztos abban, hogy nem a lánya volt a gyilkos, több változata is van, hogy mi történhetett valójában. Poligráfos vizsgálatot szeretne, vagy azt, hogy addig szoríthassa Paula fiújának a torkát, amíg ki nem derül az igazság.

(...)

Miért gondolják a rokonok, hogy nem Paula volt a gyilkos? Milyen elméletei vannak a nagyapának? Mi bizonyítja, hogy Paulát futtatták? Kik azok a kannibálok? Mit gondolnak Kunmadarason, ki követte el a gyilkosságot? A teljes riportot keresse a Magyar Hang augusztus 30-án megjelent 2019/35. számában!

Hetilapunkat megvásárolhatja jövő csütörtök estig az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/35. számban? Itt megnézheti!