Parancsba adott árulózásról beszélt Szombathely fideszes alpolgármestere

Parancsba adott árulózásról beszélt  Szombathely fideszes alpolgármestere

Szombathely (Fotó: Pixabay.com)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Arról beszélt Koczka Tibor, Szombathely fideszes alpolgármestere az ugytudjuk.hu-nak hogy kiadták nekik azt, hogy frakciótársaival „bevándorláspártinak, szivárványkoalícósnak, meg árulónak kell megszólítani” a képviselőtársaikat. Koczka egyébiránt az októberi választáson már mint független polgármesterjelölt indul, a Pro Savaria színekben pedig egyéni képviselőjelöltként méretteti meg magát. A szombathelyi fideszes belharcról ITT olvashat bővebben.

Koczka felidézte a szombathelyi erőviszonyokat átalakító rendkívüli közgyűlés azon jelenetét is, amikor megjelent Hende Csaba, a térség országgyűlési képviselője.

„Felállnak, gratulálnak, hízelegnek, hol a Hendének, hol a Puskásnak. Hol tartunk?
A 70-es években elég sokat jártam Erdélyben. A mai napig megvannak azok a könyvek, amikben kiadták a Ceaușescu beszédeit, amikbe még a taps helye is bele volt írva. Újra itt tartunk?”

A Fidesz akarata ellenére Jordán Tamás Szombathely díszpolgára lesz | Magyar Hang

Szombathely díszpolgára lesz Jordán Tamás. A Kossuth-díjas színművészt a Weöres Sándor Színház létrehozásáért részesíti az elismerésben az ellenzéki többségű önkormányzat - közölte a Nyugat.hu. A portál beszámolója szerint a város közgyűlésén Nemény András az Éljen Szombathely frakcióvezetője nevében Jordánt javasolta a címre.


Koczka utalt arra is, hogy nem mehetett le a megyeszékhely fesztiválján a helyi színház igazgatójának, Jordán Tamásnak a darabja, mert az nem tetszett Puskás Tivadarnak, a város fideszes polgármesterének.