Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Ismét érezni a bűzt – Wittinghoff Tamás már kapja a lakossági panaszokat

Szerző: | 2019. szeptember 17., 16:07 | Belföld, Featured

(Fotó: Pxhere.com)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Budaörsön ismét terjeng a trágyabűz, de egyelőre minden hatóság hárít – írta Facebook-oldalán Budaörs polgármestere. Wittinghoff Tamás a HVG.hu-nak hozzátette, hétfőn este kapta az első lakossági panaszokat, és jelenleg ugyanolyan büdös van megint, mint augusztusban volt. A településvezető elmondása szerint felhívta a helyi rendőrkapitányt is, de egyelőre nem járt eredménnyel.

HIRDETÉS - AIP
Egy hivatalnok állásába került, hogy a Miniszterelnökség hülyét csinált magából | Magyar Hang

A szag legutóbb augusztus elején okozott problémát, akkor Budapest jelentős részén is érezni lehetett. Azt viszont nem sikerült kideríteni, ki a felelős.

HIRDETÉS - AIP

Egy nagyon rövid ideig úgy tűnt, hogy megvan a “bűnös”, az Óbaroki Kerti Vasút Kft. trágyázását sejtették a háttérben, de gyorsan kiderült, hogy ez egy álhír, ilyen cég nem is létezik. Habár a sajtó erre viszonylag gyorsan rájött, a Miniszterelnökség már jóval óvatlanabb volt. Napokkal később is bedőltek még a félrevezetésnek, Orbán Balázs államtitkár – az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikónak – írt válaszlevelében hivatkozott arra, hogy ez a társaság végezte a trágyázást, az okozta a kellemetlen szagot.

Végül a Miniszterelnökség félretájékoztatása miatt egy kormányhivatali tisztviselőt váltottak le.

Címkék: Budaörs, bűz, Miniszterelnökség, trágyaszag, Wittinghoff Tamás


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest