Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Kiderült, miért szüntették meg a nyomozást Pikóék ellen

Szerző: | 2019. október 06., 12:13 | Belföld

Pikó András

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az már a napokban kiderült, hogy megszüntette a rendőrség a józsefvárosi ellenzéki polgármesterjelölt, Pikó András és kampánycsata kapcsán indított nyomozást, de a feljelentő helyi választási iroda eddig nem volt hajlandó elárulni az indokot. A Mérce rákérdezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságnál, ahol most választ is kaptak.

HIRDETÉS - AIP

„Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság a nyomozást a Büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. törvény 398.§ (1) bekezdés a) pontja alapján szüntette meg” – írta meg szűkszavú levelében a rendőrsé sajtóosztálya. A hivatkozott jogszabály alapján azért döntöttek így, mert nem találtak bűncselekményt.

Pikó András: Pofon vágott bennünket a valóság | Magyar Hang

Emlékezetes, Pikó Andrásék kampányközpontját szeptember 11-én szállta meg a rendőrség. A kiváltó ok egy fotó volt, amely a Magyar Nemzetben jelent meg. A képen annyi látható, hogy egy irodában emberek ülnek papírok és felnyitott laptopok felett, a felvétel fölé pedig annyit írtak, hogy zajlik az ajánlóívek feldolgozása.

– Az első pillanattól kezdve tudtuk, hogy a nyomozás vége csak ez lehet, hiszen mindig tisztességesen jártunk el. Miért is akarnánk megváltoztatni a politikát, hogy aztán úgy viselkedjünk, mint a Kubatov-listás Fidesz? – írta a történtek kapcsán Facebook oldalán Pikó András.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Józsefváros, kampány, nyomozás, önkormányzati választás, Pikó András


Gulyás Márton számonkérő széke

Gulyás Márton számonkérő széke

A Partizán szerkesztői túlságosan is meg akarnak felelni az újbaloldali woke-kultúrának, a közéleti túlérzékenység és az önmagát progresszívként meghatározó identitáspolitika követelményeinek.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest