Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

A Borkai-videó egyik szereplőjének cége négyszeres áron szállított ételt a diákoknak

Szerző: | 2019. október 08., 16:33 | Belföld

Borkai Zsolt (Fotó: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Győrből származó információink alapján az ördög ügyvédjeként ismert blogger által ma közölt legújabb, Borkai Zsolt botrányának részeként nyilvánosságra hozott videófelvételen Rákosfalvy Zoltán mellett rövid ideig látható alak Szabó Ervin, a Pálffy 2003 Kft. tulajdonosa.

HIRDETÉS - AIP

Az Index mai cikkében felidézi, hogy a Pálffy 2003 Kft. résztulajdonában lévő, de szintén Szabó Ervin ügyvezetésével működő Diákolimpia 2017 Kft. nevű cég négyszeres áron, 896 millió forintért szállította a győri diákolimpia részvevői számára az ellátást. A portál emlékeztet arra, hogy a másik pályázatot, amely 229 millió forintért vállalta volna az étkeztetést, érvénytelennek nyilvánították. A számítások szerint, még a maximális számú adaggal számolva is 3584 forintra jön ki egy adag étel, ami a közétkeztetési viszonyokat figyelembe véve kiemelkedően magasnak számít.

HIRDETÉS - AIP
Borkai Zsolt megszólalt: Megbántam, amit tettem, de nem mondok le és nem lépek vissza | Magyar Hang

Mint ismert, Győr fideszes polgármesteréről múlt péntek óta szivárogtat fotókat és videófelvételeket egy magát ügyvédnek mondó, de névtelenségbe burkolózó szerző. Az első napokban alapvetően azon volt a hangsúly, hogy Borkai Zsolték lányok társaságában múlatták az időt, még a szexuális aktusról is megjelent két rövidebb videó.

A szerző ugyanakkor állítja, hogy korrupciós szálról is hoz majd nyilvánosságra adatokat. A sajtó közben már hosszasan beszámolt a polgármester körének ügyeiről, például arról, hogyan lehetett keresni a későbbi Audi-telek adásvételén 4-5 milliárd forintot.

Címkék: Borkai-videó, Diákolimpia 2017 Kft., Pálffy 2003 Kft., Szabó Ervin


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest