Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Személyesen beszállt a kampányba Orbán Viktor

Szerző: | 2019. október 08., 13:49 | Belföld

Orbán Viktor Miskolcon (Fotó: Orbán Viktor Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Miskolcon fotózkodott együtt Alakszai Zoltánnal, a Fidesz polgármesterjelöltjével Orbán Viktor, a képet a kormányfő osztotta meg a Facebookon. A miniszterelnök annyit írt a kép fölé: “Hajrá, Miskolc! Hajrá, Alakszai Zoltán!”

HIRDETÉS - AIP

Orbán Viktor ezzel személyesen is beszállt a vasárnapi önkormányzati választást megelőző kampányba, eddig csak levelében igyekezett a Fidesz-KDNP támogatására buzdítani a választókat.

A borsodi megyeszékhely mind a kormánypártoknak, mind pedig az ellenzéknek fontos helyszín a voksoláson, mindkét oldal érezheti úgy, hogy lehet esélye. A várost eddig vezető Kriza Ákos ugyanis betegségére hivatkozva nem indul újra a városvezetői posztért, így Alakszai Zoltán jegyző száll ringbe a posztért.

„A bevándorlók szétvernék a Lyukót” | Magyar Hang

Az ellenzéknek sikerült megegyeznie és egyetlen jelölt mögé sorakoztak fel, aki ráadásul nem is pártpolitikus. Veres Pál iskolaigazgatót támogatja a Jobbiktól az MSZP-ig terjedően minden ellenzéki párt.

A HVG.hu úgy tudja, Egerbe is ellátogat a kormányfő. A hevesi megyeszékhelyet szintén a kétesélyes városok között emlegetik, ahol Habis László polgármester és az ellenzék által támogatott jobbikos Mirkóczki Ádám csap össze.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Alakszai Zoltán, ellenzéki összefogás, kampány, Miskolc, önkormányzati választás, Orbán Viktor, Veres Pál


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest