Visszalépett az egyik ellenzéki jelölt Miskolcon

Visszalépett az egyik ellenzéki jelölt Miskolcon

Miskolc, 2019. október 7. Alakszai Zoltán, a Fidesz-KDNP, Kopcsó Gábor, az Új Lendület Miskolcért és Veres Pál a Függetlenek Szive-MSZP-Momentum-Párbeszéd-Jobbik-LMP-DK-Mindenki Magyarországa-Velünk a Város polgármesterjelöltjeinek és Leventéné Gonda Erika, a Fidesz-KDNP és Hegedûs Andrea, a Függetlenek Szive-MSZP-Momentum-Párbeszéd-Jobbik-LMP-DK-Mindenki Magyarországa-Velünk a Város önkormányzati képviselõjelöltjeinek plakátjai Miskolcon 2019. október 7-én. MTI/Vajda János

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Sajnos fokozatosan kellett rájönnöm, hogy a Velünk a Város elnevezésű szerveződés, valamint polgármesterjelöltje, Veres Pál teljes mértékben a régi miskolci MSZP-s politikusok és a Demokratikus Koalíció irányítása alatt áll – így jelentette be visszalépését az ellenzék egyik egyéni önkormányzati képviselőjelöltje. Az LMP-s Csontos Róbertről van szó, aki közleményét a Miskolci Naplóhoz juttatta el.

A

politikus számára vállalhatatlan csoportosulásként beszél

eddigi csapatáról. A baloldal miatt felvetett problémák mellett

azt is kifogásolja hogy „Veres Pál azzal a Szőke Tiborral tart

aktív kapcsolatot, aki ellen bűnszövetségben elkövetett

költségvetési csalás bűntette miatt nemrég vádat emelt a

megyei főügyészség”.

Az LMP nem tudott arról, hogy politikusuk erre készül. Mint írták, elítélik a lépést, a tagsági jogviszonyát azonnali hatállyal felfüggesztik és kezdeményezik a párt területi szervezetének feloszlatását is.

„A bevándorlók szétvernék a Lyukót" | Magyar Hang

Miskolcon az ellenzék nem számít esélytelennek, hiszen a korábban a kormánypártok ellen küzdő MSZP és Jobbik ki tudott egyezni és együttműködnek a városban. A polgármesterjelöltjük sem pártpolitikus, hanem iskolaigazgató. A várost eddig vezető Kriza Ákos betegsége miatt nem indul újra, így a kormánypárti induló Alakszai Zoltán.