Borkai-botrány: Milliárdos üzletek és sértett barátok a fedélzeten

Borkai-botrány: Milliárdos üzletek és sértett barátok a fedélzeten

Forrás: Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Borkai Zsolt körül felbukkanó üzletemberekben közös, hogy mindannyian a győri, sőt a nyugati-magyarországi üzleti meghatározó szereplői. Némelyek a publikált pornográf felvételek tanúsága szerint jelen voltak a dokumentált kéjtúrán is, és Borkaival együtt élvezték a nők társaságát. Másokról viszont annyit mondhatunk, hogy az üzleti életben hancúroznak.

Önkormányzati cég felügyelőbizottságában ül a győri összefogást borító jobbikos | Magyar Hang

A Magyar Hang pénteken megjelenő számban megrajzoltuk a Borkai Zsolt győri polgármester és Rákosfalvy Zoltán ügyvéd üzleti hálóját, név szerint sorra véve a horvátországi hajókiránduláson lévőket és azt, valójában ki és miért állhatott elő az orgiáról készült képekkel. Ízelítőül:

  • Az eddig összegyűjtött információk alapján az ördög ügyvédje abban a formában, ahogyan saját magát bemutatta, nem létezik.
  • Több győri ügyvéddel is beszéltünk, egymástól függetlenül mindannyian azt mondták, kizártnak tartják, hogy a blogon megjelenő szövegeket jogász írja.
  • Bizonyítani tudjuk, hogy a korábban többmilliós uniós támogatást elnyert K. lányok közül mindketten a hajón tartózkodtak. A felvételeket nő készítette.
  • Megrajzoltuk a hírbe hozott kijáró ember, a Luxemburgban Kacsóh Gábor rövid portréját.
  • Borkaiékkal tartott olyan vállalkozó is a hajón, aki útitársaival ellentétben nem örök nyertes, a közelmúltban elbukott egy olyan, sporttal kapcsolatos tendert, amelyen amúgy az ő cége adta a kedvezőbb ajánlatot. Ennek konkrétumairól is írunk a friss Magyar Hangban, és előkerül cikkünkben még egy hajó, de az már nem az Adrián, hanem a Balatonon!

Ha meg is választják, heteken belül lemondhat

A 24.hu értesülése szerint ha most vasárnap meg is választják Borkai Zsoltot, azt várják tőle, hogy heteken belül mondjon le, és írjanak ki időközi választást. A visszalépést azért nem akarhatja a Fidesz, mert akkor biztosan a baloldali kihívó, Glázer Tímea nyerne. Viszont ha időköziben lesz egy másik fideszes kihívó, akkor könnyen meglehet, hogy ő is győztesként futna be. A 24.hu az értesülés mellett egyébként részletes portrét közöl a „lakótelepről az olimpiai aranyon át a biztos bukásig” jutó politikusról.

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.