Tarlós: Borkai méltatlan posztjára

Tarlós: Borkai méltatlan posztjára

Tarlós István (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tarlós István szerint Borkai Zsolt méltatlanná vált tisztségére. Budapsrst főpolgármestere az InfoRádió Aréna című műsorában kifejtette: egyszerre felháborítja és elkeseríti a győri polgármester, olimpiai bajnok története.

„Ez védhetetlen, vállalhatatlan és méltatlan. Sokan, sokat és tisztességen dolgoztak azért, hogy teljesítményt mutassanak fel, erre most Borkai Zsolt előállítja ezt a helyzetet. Mások, bizonyos mértékig az egész közössége kontójára. Nem érzi, hogy mi lenne a kötelessége?” 

- fogalmazott Tarlós, megjegyezve: attól fél, hogy Budapesten is vannak emberek, akiket elgondolkodtat az eset. 

Borkai-botrány: Milliárdos üzletek és sértett barátok a fedélzeten | Magyar Hang

A Borkai Zsolt körül felbukkanó üzletemberekben közös, hogy mindannyian a győri, sőt a nyugati-magyarországi üzleti meghatározó szereplői. Némelyek a publikált pornográf felvételek tanúsága szerint jelen voltak a dokumentált kéjtúrán is, és Borkaival együtt élvezték a nők társaságát. Másokról viszont annyit mondhatunk, hogy az üzleti életben hancúroznak.

A főpolgármester elítélte Alföldi Róbert és Karácsony Gergely közös rendezvényének megzavarását, valamint hangsúlyozta, a Párbeszéd irodájában történtek és a zuglói, kispesti történet se semmi, utóbbi szerinte felér egy gazdasági önfeljelentéssel. Megjegyezte, mostaninál „erkölcstelenebb, mellébeszélősebb, súlyos valótlanságok sorozatát tartalmazó” kampányban még nem vett részt.