Puzsér szerint sikeres kampányt zártak

Puzsér szerint sikeres kampányt zártak

Budapest, 2019. október 13. Puzsér Róbert független fõpolgármester-jelölt nyilatkozik a sajtó munkatársainak, miután szavazott az önkormányzati választáson a Farkasréti Általános Iskolában kialakított 37-es számú szavazókörben 2019. október 13-án. MTI/Soós Lajos

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A főpolgármester-jelöltek közül elsőként a függetlenként induló Puzsér Róbert tartott sajtótájékoztatót. A jelölt sikeresnek nevezte a kampányát. Ennek célja az volt, hogy jól elkülöníthető legyen – az általa adott leírás szerint – a hatalmat és az ellenzéket is magába foglaló rendszer, illetve az ő kampánya.

Puzsér Róbert a kampányról úgy fogalmazott, hogy rettenetesen illúzióromboló volt számára az utolsó néhány hét. Ezzel Borkai jachtos videójára és a kispesti szocialista képviselőről kiszivárgott felvételekre utalt. Szerinte az derült ki, hogy teljesen mindegy, hogy mi derül ki a közvagyonról, az embereket a bulvár érdekelte. Ők a korruptságot, a rendszerszintű rothadást és az ezt leplező polgárháborút szeretnék leváltani. Azt mondta, nem változik a tervük, ha most nem sikerül leváltani az ellenzéket is magába foglaló rendszert, akkor megteszik legközelebb.

Egyébként – folytatta – azért csinálták a kampányt, hogy új ellenzéki kulturális mintát teremtsenek. Szerinte ugyanis ezt eddig Gyurcsány Ferenc diktálta. Puzsér viszont új ellenzéket szeretne teremteni, mivel hiteles látleletet kell adni a rendszerről és az ellenzékről – magyarázta.