Magyar Nemzet: Borkai kilép a Fideszből

Magyar Nemzet: Borkai kilép a Fideszből

A Magyar Nemzet cikke 2019. október 14-én, 17:57-es élesítéssel.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ismét cikket közölt Borkai Zsolt sorsával összefüggésben a Magyar Nemzet online változata. Ezúttal azt írják, „a külföldön tartózkodó Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke és Kubatov Gábor alelnök budapesti konzultációra hívta Borkai Zsoltot, a botrányba keveredett, ám vasárnap újraválasztott győri polgármestert."

A Magyar Nemzet úgy tudja, e találkozó következményeként Borkai Zsolt holnap sajtótájékoztató keretében jelenti be, hogy kilép a Fideszből.

Levette Borkai távozását követelő cikkét a Magyar Nemzet | Magyar Hang

A jelek szerint egyre nagyobb káosz uralkodik el a Fideszen, illetve a pártsajtón belül. Nem sokkal azt követően, hogy a Magyar Nemzet szerkesztőségi cikkben követelte Borkai Zsolt győri polgármester távozását, az írás lekerült a lap online felületéről és azóta nem elérhető. Lapunk azonban elmentette a cikket tartalmazó képernyőfotót, így az nem csak a sajtóbeszámolókban marad fenn az utókor számára.

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.