Borkai-ügy: hat nő lehetett a luxusjachton

Borkai-ügy: hat nő lehetett a luxusjachton

Borkai Zsolt (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A szerb Kurier online kiadása azt állítja, megtalálták a Borkai Zsolt-féle szexparti egyik résztvevőjét. A 444.hu által szemlézett cikk szerint ő azt mondta, hogy hat nő volt a fedélzeten, köztük három horvát, akik közül az egyik egy ismert horvát modell, Iva Grguric.

„Összesen hat lány volt. Tavaly júniusban történt. Egyikük intézte a többieket, ő küldött egy SMS-t mindannyiunknak. A többi lány már Dubrovnikban volt, mi Ivával később autóval érkeztünk Zágrábból, ő vezetett. Másnap felmentünk a fedélzetre, ahol ezek a gazdag emberek fogadtak bennünket. Hiszed vagy sem, fogalmunk nem volt, hogy politikusok. A nő, aki szervezett bennünket, annyit mondott, hogy magyar üzletemberek. Szex volt. Iva tovább maradt, én másnap visszatértem Zágrábba” – mondta.

Iva Grguric volt a főszereplője az estének, aki a többieknél tovább is maradt a jachton, és extra juttatást kapott, hogy teljesítse a vendégek kívánságait – mondta. Hozzátette: egész nap ittak, nevettek és játszottak.

„Keresztény szabadság" a jachton | Magyar Hang

A nő által említett időpont nem egyezik a magát az ördög ügyvédjének nevező szivárogtató által emlegetett pünkösddel.

Borkai Zsolt a szex- és korrupciós botrány ellenére nem lépett vissza az önkormányzati választás előtt, sőt szoros csatában megnyerte a választást, így maradhatott Győr polgármestere. A Fideszből viszont szinte biztosan távozik.

A Magyar Nemzet hétfőn arról írt, hogy „a külföldön tartózkodó Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke és Kubatov Gábor alelnök budapesti konzultációra hívta Borkai Zsoltot”. Hozzátették: e találkozó következményeként a politikus kedden sajtótájékoztató keretében jelenti be, hogy kilép a Fideszből. Az eseményt 11 órára hirdették meg.

Krumplit prédikálnak, de kokaint fogyasztanak | Magyar Hang

Hollik István kormányszóvivő a Hír TV hétfő esti műsorában megerősítette, hogy Borkai kilép a Fideszből, de azt is hozzátette, hogy polgármester marad. Utóbbit azzal indokolta, hogy mégiscsak így döntöttek a győriek. A kilépésre szerinte azért van szükség, hogy „a Fidesz–KDNP megőrizze morális integritását” – írta az Index.

Mint a Magyar Hang hétfőn megírta, a dubrovniki-neretvai rendőrségen „a médiaközlések alapján, amelyek Borkai úr dubrovniki tartózkodását lehetséges törvénytelenségekkel hozzák kapcsolatba, bűnügyi vizsgálat indult, hogy hitelesek-e az állítások az összes releváns körülménnyel és tényezővel kapcsolatban”.

Frissítés: Borkai Zsolt kedd délelőtt bejelentette, hogy kilép a Fideszből, de függetlenként marad a város polgármestere. Részletek itt!