Borkai-ügy: Újra megszólalt az „ördög ügyvédje”

Borkai-ügy: Újra megszólalt az „ördög ügyvédje”

Borkai Zsolt, Győr újraválasztott polgármestere a győri városházán tartott sajtótájékoztatóján 2019. október 15-én. A Fidesz helyi szervezetének elnöke bejelentette, hogy kilép a pártból (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az önkormányzati választás óta lényegében először szólalt meg a Borkai Zsolt botrányos ügyeiről szivárogatató, magát az ördög ügyvédjének nevező ismeretlen. A legfrissebb bejegyezésében hosszan ír arról, hogy milyen messzire jutott az ország ebben az ügyben, de ezúttal semmiféle konkrétummal vagy újdonsággal nem állt elő.

A névtelenségbe burkolózó szivárogtató továbbra is állítja, hogy „nagyon sok” anyag van nála és jön majd a folytatás. Sőt, azt is kérte, hogy akinek szintén van terhelő anyaga, juttassa el hozzá.

Megszólalt Orbán Viktor a Borkai-ügyről | Magyar Hang

Az ördög ügyvédje az is írta magáról, hogy „vadásznak rá”, illetve „többször halálosan megfenyegették”, de ő már nyilvánvalóvá tette, hogy nincs vesztenivalója.

A polgármesteri posztot ismét elnyerő, ám a Fideszből kilépett Borkai Zsolt ellen közben szombaton ismét tüntettek. Az Index tudósítása szerint párszázan gyűltek össze a Városháza előtt, hogy a polgármester lemondását követeljék. A felszólalók többek között olyanokról beszéltek, hogy Borkainak inkább aszfaltra kellett volna költenie, és oszlassa fel magát a közgyűlés. Emellett felháborítónak találják, hogy a győri püspök még nem szólalt fel az ügyben.