Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Kizárta az MSZP a drogbotrány miatt Lackner Csabát

Szerző: | 2019. október 29., 16:14 | Belföld

Lackner Csaba (Forrás: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A korrupciógyanúba keveredett Lackner Csaba kispesti képviselő kizárásáról döntött az MSZP – írja az MTI a párt közleményére hivatkozva.

HIRDETÉS - AIP

Az Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsa megtárgyalta Lackner Csaba ügyét, a testület a fegyelmi felelősséget megállapította és a pártból való kizárás mellett döntött – olvasható a közleményben. A döntés értelmében Lackner Csaba már nem tagja a Magyar Szocialista Pártnak.

Az MSZP elnöke, Tóth Bertalan múlt pénteken közölte a Facebook-oldalán, hogy kezdeményezi Lackner Csaba kizárását, mivel az MSZP elnökségének felszólítása ellenére Lackner Csaba nem nyilatkozott az önkormányzati képviselői mandátuma sorsáról.

Lackner Csaba korábban – miután olyan felvételek szivárogtak ki, amelyeken közpénzek ellopásáról, önkormányzati pénzek visszaosztásáról, háttérmutyikról beszél, és gyanús fehér port tartalmazó zacskót lenget – felfüggesztette párttagságát.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Lackner Csaba, Magyar Szocialista Párt, MSZP, Tóth Bertalan


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest