Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Elutasították a fellebbezést, nem nyomoznak Pikóék ellen

Szerző: | 2019. november 05., 14:19 | Belföld

Pikó András (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Facebook-posztban jelentette be Budapest VIII. kerületének új polgármestere, Pikó András: elutasították a (volt) józsefvárosi jegyző panaszát amiatt, hogy a rendőrség bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást, amely választás rendje elleni bűncselekmény és személyes adattal visszaélés elkövetésének gyanúja miatt indult az ellenzéki kampánystáb ellen.

HIRDETÉS - AIP

Kiderült, miért szüntették meg a nyomozást Pikóék ellen | Magyar Hang

Az már a napokban kiderült, hogy megszüntette a rendőrség a józsefvárosi ellenzéki polgármesterjelölt, Pikó András és kampánycsata kapcsán indított nyomozást, de a feljelentő helyi választási iroda eddig nem volt hajlandó elárulni az indokot. A Mérce rákérdezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságnál, ahol most választ is kaptak.

Pikóékhoz az önkormányzati választási kampányban szállt ki a rendrőség azután, hogy a Magyar Nemzetben megjelent egy fotó és egy cikk, amely szerint az ellenzéki polgármesterjelölt csapata titkos adatbázist épít az ajánlóíveken szereplő aláírásokból.

A kampányközpontban házkutatást tartottak, később tüntetés is volt Pikó András mellett, a Magyar Hang vele készült, választás előtti interjúját itt lehet elolvasni.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: ajánlóív, kampány, nyomozás, önkormányzati választás, Pikó András, VIII. kerület


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest